Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Πλένετε το συκώτι και το αραδιάζετε σε ένα ταψί. Το πασπαλίζετε με το αλάτι, την πάπρικα και το κόλιανδρο. Ρίχνετε και το ελαιόλαδο, το κρασί, και το χυμό λεμόνι. Το αφήνετε περίπου 2 ώρες, και παραπάνω να το αφήσετε δεν υπάρχει θέμα, καλύτερο θα γίνει. Λίγο πρίν το βάλετε για ψήσιμο
ρίχνετε και τη ρίγανη. Το βάζετε στο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς Κελσίου και το ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να πιάσει μια ωραία κρούστα πάνω το συκώτι, περίπου 35-40 λεπτά. Το συνοδεύετε με πουρέ, τηγανητές πατάτες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Πλένετε το συκώτι και το αραδιάζετε σε ένα ταψί. Το πασπαλίζετε με το αλάτι, την πάπρικα και το κόλιανδρο. Ρίχνετε και το ελαιόλαδο, το κρασί, και το χυμό λεμόνι. Το αφήνετε περίπου 2 ώρες, και παραπάνω να το αφήσετε δεν υπάρχει θέμα, καλύτερο θα γίνει. Λίγο πρίν το βάλετε για ψήσιμο
ρίχνετε και τη ρίγανη. Το βάζετε στο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς Κελσίου και το ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να πιάσει μια ωραία κρούστα πάνω το συκώτι, περίπου 35-40 λεπτά. Το συνοδεύετε με πουρέ, τηγανητές πατάτες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.