Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Σφολιάτα σπιτική για κρουασάν και όχι μόνο! Μπορεί να είναι χρονοβόρα είναι εύκολη όμως η διαδικασία της σφολιάτας απλά... περιμένεις το χρόνο στο ψυγείο... ξεκινάς το μεσημέρι και βραδιάζει... Μπορούμε να κάνουμε διπλή δόση και να έχουμε στην κατάψυξη, για όταν χρειαστεί.
Αν θέλουμε άγλυκη τη σφολιάτα, αφαιρούμε τη ζάχαρη, βάζουμε μόνο μία κουταλιά. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη μαγιά, τα αυγά, το γάλα και ζυμώνουμε μία εύπλαστη σφιχτεί ζύμη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Σφολιάτα σπιτική για κρουασάν και όχι μόνο! Μπορεί να είναι χρονοβόρα είναι εύκολη όμως η διαδικασία της σφολιάτας απλά... περιμένεις το χρόνο στο ψυγείο... ξεκινάς το μεσημέρι και βραδιάζει... Μπορούμε να κάνουμε διπλή δόση και να έχουμε στην κατάψυξη, για όταν χρειαστεί.
Αν θέλουμε άγλυκη τη σφολιάτα, αφαιρούμε τη ζάχαρη, βάζουμε μόνο μία κουταλιά. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη μαγιά, τα αυγά, το γάλα και ζυμώνουμε μία εύπλαστη σφιχτεί ζύμη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.