Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Επειδή γίνονται πολλά μπουρεκάκια με την παραπάνω δοσολογία, είναι προτιμότερο να εκτελέσουμε αρχικά τη συνταγή με τη μισή δόση, ώσπου να αποκτήσουμε την απαιτούμενη εμπειρία. Χρειάζεται προσοχή στο πόσο σφικτή θα φτιάξουμε τη ζύμη μας. Αν δεν είναι όσο
πρέπει, θα μας δυσκολέψουν στο πλάσιμο. Αν παρόλες τις προσπάθειές μας, η ζύμη βγήκε χαλαρή ή για κάποιο άλλο λόγο δεν μπορούμε να φτιάξουμε τα μπουρεκάκια με τον παραπάνω τρόπο, δεν θα απογοητευτούμε. Ενώνουμε ζύμη και γέμιση, ζυμώνουμε καλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Επειδή γίνονται πολλά μπουρεκάκια με την παραπάνω δοσολογία, είναι προτιμότερο να εκτελέσουμε αρχικά τη συνταγή με τη μισή δόση, ώσπου να αποκτήσουμε την απαιτούμενη εμπειρία. Χρειάζεται προσοχή στο πόσο σφικτή θα φτιάξουμε τη ζύμη μας. Αν δεν είναι όσο
πρέπει, θα μας δυσκολέψουν στο πλάσιμο. Αν παρόλες τις προσπάθειές μας, η ζύμη βγήκε χαλαρή ή για κάποιο άλλο λόγο δεν μπορούμε να φτιάξουμε τα μπουρεκάκια με τον παραπάνω τρόπο, δεν θα απογοητευτούμε. Ενώνουμε ζύμη και γέμιση, ζυμώνουμε καλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.