Από το: Sidagi.gr
Σε ξύλο κοπής κόβετε τα κυδώνια σε κομμάτια και τα βάζετε μέσα σε ένα φαρδύ βάζο, κατόπιν προσθέτετε την ζάχαρη τα ξύλα κανέλλας, και το τσίπουρο. Αφήνω 20 μέρες σε δροσερό μέρος να ωριμάσουν και το ανακατεύετε κάπου-κάπου για
λιώσει η ζάχαρη. Κατόπιν περνάτε από τουλπάνι και σουρώνετε σ ένα μπουκάλι, και είναι έτοιμο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Σε ξύλο κοπής κόβετε τα κυδώνια σε κομμάτια και τα βάζετε μέσα σε ένα φαρδύ βάζο, κατόπιν προσθέτετε την ζάχαρη τα ξύλα κανέλλας, και το τσίπουρο. Αφήνω 20 μέρες σε δροσερό μέρος να ωριμάσουν και το ανακατεύετε κάπου-κάπου για
λιώσει η ζάχαρη. Κατόπιν περνάτε από τουλπάνι και σουρώνετε σ ένα μπουκάλι, και είναι έτοιμο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.