Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε τέταρτα, χωρίς ν΄αφαίρεσουμε φλούδες και σπόρους. Αυτά είναι απαραίτητα γιατί θα μας δώσουν την πηκτίνη τους που είναι πολύτιμη στο πήξιμο του σιροπιού. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό. Βράζουμε μέχρι να
μαλακώσουν καλά, σχεδόν να διαλυθούν. Τοποθετούμε ένα τρυπητό μέσα σε λεκάνη, προσέχοντας όμως αυτό να μην ακουμπά στον πάτο της. Μέσα στο τρυπητό στρώνουμε ένα τουλπάνι. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο τρυπητό. Αφήνουμε ν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πλένουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε τέταρτα, χωρίς ν΄αφαίρεσουμε φλούδες και σπόρους. Αυτά είναι απαραίτητα γιατί θα μας δώσουν την πηκτίνη τους που είναι πολύτιμη στο πήξιμο του σιροπιού. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό. Βράζουμε μέχρι να
μαλακώσουν καλά, σχεδόν να διαλυθούν. Τοποθετούμε ένα τρυπητό μέσα σε λεκάνη, προσέχοντας όμως αυτό να μην ακουμπά στον πάτο της. Μέσα στο τρυπητό στρώνουμε ένα τουλπάνι. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο τρυπητό. Αφήνουμε ν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.