Από το: Chefoulis
Πλένουμε και τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά τους. Βάζουμε σε ένα μπολ μεγάλο, τα τριμμένα κολοκύθια, το γιαούρτι, το αλεύρι κοσκινισμένο, τα αυγά, την φέτα τριμμένη, το κεφαλοτύρι, την πιπεριά ψιλοκομμένη,
το ζαμπόν ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο κι άνηθο, το σπορέλαιο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στα φορμάκια για μάφινς, λαδώνουμε ελάχιστα και γεμίζουμε με ένα κουτάλι από το μείγμα μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε και τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά τους. Βάζουμε σε ένα μπολ μεγάλο, τα τριμμένα κολοκύθια, το γιαούρτι, το αλεύρι κοσκινισμένο, τα αυγά, την φέτα τριμμένη, το κεφαλοτύρι, την πιπεριά ψιλοκομμένη,
το ζαμπόν ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο κι άνηθο, το σπορέλαιο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στα φορμάκια για μάφινς, λαδώνουμε ελάχιστα και γεμίζουμε με ένα κουτάλι από το μείγμα μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.