Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Πλένουμε καλά την κινόα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ένα λίτρο βραστό νερό. Σιγοβράζουμε για 15′ με κλειστό καπάκι, κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε για 10′ ακόμα. Στο μεταξύ κόβουμε σε κυβάκια τη τομάτα, το αγγούρι, την πιπεριά και τη φέτα. Βάζουμε όλα τα υλικά και την
κινόα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και σερβίρουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Πλένουμε καλά την κινόα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ένα λίτρο βραστό νερό. Σιγοβράζουμε για 15′ με κλειστό καπάκι, κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε για 10′ ακόμα. Στο μεταξύ κόβουμε σε κυβάκια τη τομάτα, το αγγούρι, την πιπεριά και τη φέτα. Βάζουμε όλα τα υλικά και την
κινόα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και σερβίρουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.