Από το: Samos Cook
Σε μια κατσαρα με αρκετό λαδι σωταρουμε καλα από όλες τις πλευρές το κοτοπουλο. Αφου ροδισει προσθετουμε το κρεμμυδι και το σκορδο. Αφου τσιγαριστουν όλα για 2 λεπτά ριχνουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστει. Βάζουμε τον πελτε και ανακατευουμε. Επειτα το
ντοματακι και τα μπαχαρικα (και φυσικα νερο). Σιγοβραζουμε μέχρι να κοντευει να γίνει το κοτοπουλο.Μεταφερουμε σε ταψι το κοτοπουλο και την σαλτσα και ριχνουμε 1-2 ποτηρια νερό ανάλογα με το πόσο έχει ήδη. Το βάζουμε στον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Σε μια κατσαρα με αρκετό λαδι σωταρουμε καλα από όλες τις πλευρές το κοτοπουλο. Αφου ροδισει προσθετουμε το κρεμμυδι και το σκορδο. Αφου τσιγαριστουν όλα για 2 λεπτά ριχνουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστει. Βάζουμε τον πελτε και ανακατευουμε. Επειτα το
ντοματακι και τα μπαχαρικα (και φυσικα νερο). Σιγοβραζουμε μέχρι να κοντευει να γίνει το κοτοπουλο.Μεταφερουμε σε ταψι το κοτοπουλο και την σαλτσα και ριχνουμε 1-2 ποτηρια νερό ανάλογα με το πόσο έχει ήδη. Το βάζουμε στον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.