Από το: Samos Cook
Ένα φαγητό που ξεκίνησα να το τρώω όταν κατέληξα στο λεμόνι. Η μάνα μου συνηθίζει να το κάνει με αρκετή ντομάτα και πελτέ κάτι που μάλλον δεν ήτανε να γούστα μου. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός μου τρόπος. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζω σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι. Προσθέτω το
σπανάκι και ανακατεύω. Βάζω την ντομάτα, τον κύβο και τα μπαχαρικά. Προσθέτω ένα ποτήρι νερό. Μόλις πάρει μια βράση το σπανάκι για κανένα 5 λεπτο βάζω το ρύζι , το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Αφήνω να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά προσέχοντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Ένα φαγητό που ξεκίνησα να το τρώω όταν κατέληξα στο λεμόνι. Η μάνα μου συνηθίζει να το κάνει με αρκετή ντομάτα και πελτέ κάτι που μάλλον δεν ήτανε να γούστα μου. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός μου τρόπος. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζω σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι. Προσθέτω το
σπανάκι και ανακατεύω. Βάζω την ντομάτα, τον κύβο και τα μπαχαρικά. Προσθέτω ένα ποτήρι νερό. Μόλις πάρει μια βράση το σπανάκι για κανένα 5 λεπτο βάζω το ρύζι , το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Αφήνω να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά προσέχοντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.