Από το: cook-the-book
Κλείνει πάντα το χριστουγεννιάτικο γεύμα ή συνοδεύει τον εορταστικό καφέ μας... Προθερμαίνουμε τον φούρνο με αέρα στους 180 β. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί διαστάσεων 30x40 περίπου. Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, το κακάο, τις βανίλιες και μια
πρέζα αλάτι. Χτυπάμε τα ασπράδια χωριστά από τους κρόκους με 100 γρ. από τη ζάχαρη σε γυαλιστερή μαρέγκα. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το μίγμα αλευριού, χτυπάμε να ενσωματωθεί καλά κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://cookthebook.blogspot.gr
Κλείνει πάντα το χριστουγεννιάτικο γεύμα ή συνοδεύει τον εορταστικό καφέ μας... Προθερμαίνουμε τον φούρνο με αέρα στους 180 β. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί διαστάσεων 30x40 περίπου. Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, το κακάο, τις βανίλιες και μια
πρέζα αλάτι. Χτυπάμε τα ασπράδια χωριστά από τους κρόκους με 100 γρ. από τη ζάχαρη σε γυαλιστερή μαρέγκα. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το μίγμα αλευριού, χτυπάμε να ενσωματωθεί καλά κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.