Από το: Il laboratorio di Marina
Στην προηγούμενη ανάρτηση είχαμε μιλήσει γιά τα καντίτι κίτρου. Επειδή η ποσότητα των κίτρων που είχα ηταν αρκετή, αν τα έφτιαχνα όλα ζαχαρωμένα ήταν πάρα πολλά για να καταναλωθούν μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα; έτσι
αποφάσισα να δοκιμάσω να φτιάξω και λίγο γλυκό του κουταλιού. Υπέροχο και αυτό, θα το κατέτασσα μετά το περγαμόντο και το κουμ κουάτ, που είναι τα διαχρονικά αγαπημένα μου γλυκά του κουταλιού! Και στο κίτρο γλυκό, όπως και...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Στην προηγούμενη ανάρτηση είχαμε μιλήσει γιά τα καντίτι κίτρου. Επειδή η ποσότητα των κίτρων που είχα ηταν αρκετή, αν τα έφτιαχνα όλα ζαχαρωμένα ήταν πάρα πολλά για να καταναλωθούν μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα; έτσι
αποφάσισα να δοκιμάσω να φτιάξω και λίγο γλυκό του κουταλιού. Υπέροχο και αυτό, θα το κατέτασσα μετά το περγαμόντο και το κουμ κουάτ, που είναι τα διαχρονικά αγαπημένα μου γλυκά του κουταλιού! Και στο κίτρο γλυκό, όπως και...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.