Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Ποιος είπε ότι η κινόα είναι μόνο για αλμυρές συνταγές; Αυτή η συνταγή είναι τέλεια για πρωινό, επιδόρπιο και βραδυνό. Πλένουμε καλά την κινόα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ένα λίτρο βραστό νερό. Σιγοβράζουμε για 15′ με κλειστό
καπάκι, κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε για 10′ ακόμα. Την ίδια ώρα, κόβουμε σε κυβάκια το μάνγκο και τα βερύκοκα. Βάζουμε σε ένα μπολ τα φρούτα και την κινόα και ανακατεύουμε. Σε ένα ποτηράκι ανακατεύουμε το λάιμ, το μέλι και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Ποιος είπε ότι η κινόα είναι μόνο για αλμυρές συνταγές; Αυτή η συνταγή είναι τέλεια για πρωινό, επιδόρπιο και βραδυνό. Πλένουμε καλά την κινόα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ένα λίτρο βραστό νερό. Σιγοβράζουμε για 15′ με κλειστό
καπάκι, κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε για 10′ ακόμα. Την ίδια ώρα, κόβουμε σε κυβάκια το μάνγκο και τα βερύκοκα. Βάζουμε σε ένα μπολ τα φρούτα και την κινόα και ανακατεύουμε. Σε ένα ποτηράκι ανακατεύουμε το λάιμ, το μέλι και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.