Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα θράψαλα. Τα στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι μας ψιλοκομμένο και το τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε τις πιπεριές μας κομμένες σε μπαστουνάκια και τις σοτάρουμε και
αυτές. Προσθέτουμε τα θράψαλα για να σοταριστούν και αυτά... Αυτά βγάζουν νερό και περιμένουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους, ανακατεύοντας συνέχεια... Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες μας, αποφλοιωμένες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα θράψαλα. Τα στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι μας ψιλοκομμένο και το τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε τις πιπεριές μας κομμένες σε μπαστουνάκια και τις σοτάρουμε και
αυτές. Προσθέτουμε τα θράψαλα για να σοταριστούν και αυτά... Αυτά βγάζουν νερό και περιμένουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους, ανακατεύοντας συνέχεια... Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες μας, αποφλοιωμένες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.