Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα πράσα. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα πράσα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τον κιμά μας. Το σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πιει τα νερά του. Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τη ντομάτα μας. Ελάχιστο νερό αν χρειάζεται... Το ξύλο κανέλα. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα πράσα. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα πράσα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τον κιμά μας. Το σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πιει τα νερά του. Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τη ντομάτα μας. Ελάχιστο νερό αν χρειάζεται... Το ξύλο κανέλα. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.