Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πανσέτα τηγανιά

Written By Unknown on Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017 | Δεκεμβρίου 25, 2017

Πανσέτα τηγανιά - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε πολύ καλά την πανσέτα και την ξεκοκαλίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε... Η πανσέτα να είναι κομμένη από τον κρεοπώλη σε κομμάτια μέτριου πάχους (ψιλά για τα κάρβουνα, πιο χοντρά για το φούρνο). Την αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και λίγη ρίγανη. Συνάμα,

σκουπίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε στη μέση. Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Σε μία ρηχή αντικολλητική κατσαρόλα, ρίχνουμε την πανσέτα και τη σοτάρουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει απ' όλες τις πλευρές της...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.