Από το: Κουζινομαγειρέματα
Εκτέλεση: Τσιγαρίζουμε τα κοπανάκια με το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε τον χυμό
πορτοκαλιού και αλατοπιπερώνουμε. Μεταφέρουμε το φαγητό σε ταψάκι και ψήνουμε για 60'. Ρύζι: Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 3'. Προσθέτουμε το ρύζι. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Εκτέλεση: Τσιγαρίζουμε τα κοπανάκια με το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε τον χυμό
πορτοκαλιού και αλατοπιπερώνουμε. Μεταφέρουμε το φαγητό σε ταψάκι και ψήνουμε για 60'. Ρύζι: Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 3'. Προσθέτουμε το ρύζι. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.