Από το: Il laboratorio di Marina
Προσπαθώ πάντα να χρησιμοποιώ φυσικά αρωματικά στην κουζίνα μου, πράγμα που έχω τονίσει πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις του laboratorio. Παράλληλα με το φυσικό εκχύλισμα βανίλιας (δείτε εδώ πως μπορείτε να το φτιάξετε) άρχισα να παρασκευάζω και
άλλα φυσικά εκχυλίσματα, κυρίως από εσπεριδοειδή, τα οποία λατρεύω! Η διαδικασία είναι εξ΄ίσου εύκολη με αυτή της βανίλιας και μέσα σε λίγες ημέρες μπορείτε να έχετε έτοιμο το άρωμα που σας αρέσει! Ετσι σήμερα δεν θα σας παρουσιάσω...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Προσπαθώ πάντα να χρησιμοποιώ φυσικά αρωματικά στην κουζίνα μου, πράγμα που έχω τονίσει πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις του laboratorio. Παράλληλα με το φυσικό εκχύλισμα βανίλιας (δείτε εδώ πως μπορείτε να το φτιάξετε) άρχισα να παρασκευάζω και
άλλα φυσικά εκχυλίσματα, κυρίως από εσπεριδοειδή, τα οποία λατρεύω! Η διαδικασία είναι εξ΄ίσου εύκολη με αυτή της βανίλιας και μέσα σε λίγες ημέρες μπορείτε να έχετε έτοιμο το άρωμα που σας αρέσει! Ετσι σήμερα δεν θα σας παρουσιάσω...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.