Από το: dietstories
Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με ελάχιστο ελαιόλαδο και μόλις γυαλίσει καραμελώνουμε με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να πιει όλα τα υγρά του και να πάρει ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε το κάρυ, το μπαχάρι, την
πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά. Τέλος, ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε να σιγοβράσει εώς ότου απορροφηθούν όλα τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με ελάχιστο ελαιόλαδο και μόλις γυαλίσει καραμελώνουμε με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να πιει όλα τα υγρά του και να πάρει ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε το κάρυ, το μπαχάρι, την
πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά. Τέλος, ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε να σιγοβράσει εώς ότου απορροφηθούν όλα τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.