Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε τη σουπιά και το χταπόδι. Τα πλένουμε και τα τεμαχίζουμε... Πλένουμε και τις γαρίδες. Τις στραγγίζουμε... Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε τα θαλασσινά και τα βάζουμε στη φωτιά. Περιμένουμε να βγάλουν το νερό τους μέχρι να το πιουν... Προσθέτουμε λάδι. Προσθέτουμε το
κρεμμύδι μας ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το ντοματοχυμό και τις ντομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες. Συμπληρώνουμε και μπόλικο χλιαρό νερό, χρειάζεται..., διότι στο τέλος θα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε τη σουπιά και το χταπόδι. Τα πλένουμε και τα τεμαχίζουμε... Πλένουμε και τις γαρίδες. Τις στραγγίζουμε... Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε τα θαλασσινά και τα βάζουμε στη φωτιά. Περιμένουμε να βγάλουν το νερό τους μέχρι να το πιουν... Προσθέτουμε λάδι. Προσθέτουμε το
κρεμμύδι μας ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το ντοματοχυμό και τις ντομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες. Συμπληρώνουμε και μπόλικο χλιαρό νερό, χρειάζεται..., διότι στο τέλος θα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.