Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Σπάμε τα μπισκότα στα έξι. Ρίχνουμε μέσα τα καρύδια, ινδοκαρυδο και ανακατεύουμε. Σε μικρο κατσαρολάκι λιώνουμε το Βιταμ ή βούτυρο. Αφού αποσύρουμε απο την φωτιά, προσθετουμε μέσα το κακάο, το ζαχαρούχο, μερέντα, λικέρ και ανακατεύουμε καλα. Το μείγμα αυτό το
βάζουμε στα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα σε όποιο σκεύος θέλουμε, βάζοντας λαδόκολλα. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για μια ώρα τουλάχιστον. Για το γλασο (προαιρετικά). Λιώνουμε 4 κουτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Σπάμε τα μπισκότα στα έξι. Ρίχνουμε μέσα τα καρύδια, ινδοκαρυδο και ανακατεύουμε. Σε μικρο κατσαρολάκι λιώνουμε το Βιταμ ή βούτυρο. Αφού αποσύρουμε απο την φωτιά, προσθετουμε μέσα το κακάο, το ζαχαρούχο, μερέντα, λικέρ και ανακατεύουμε καλα. Το μείγμα αυτό το
βάζουμε στα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα σε όποιο σκεύος θέλουμε, βάζοντας λαδόκολλα. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για μια ώρα τουλάχιστον. Για το γλασο (προαιρετικά). Λιώνουμε 4 κουτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.