Από το: Pandespani
Για τα γαρδουμπάκια, αυτή τη μεταφυσική της πασχαλιάτικης γεύσης, έχουμε ξαναγράψει στο άρθρο για κοκκινιστά γαρδουμπάκια με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας. Η διαφορά τους με τους άλλους επιφανείς, πασχαλινούς μεζέδες της κατηγορίας εντόσθια (κυρίως το γκράντε
κοκορέτσι ή τα μινιόν κοκορετσάκια -δείτε και για τα δύο στο λινκ) είναι ότι ακολουθούν έναν μινιμαλισμό, μιας και τα συστατικά τους αποτελούν μόνον έντερα ή/και γλυκάδια. Τα συγκεκριμένα, ελαφρώς πικάντικα, λεμονάτα γαρδουμπάκια είναι η πιο φίνα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
Για τα γαρδουμπάκια, αυτή τη μεταφυσική της πασχαλιάτικης γεύσης, έχουμε ξαναγράψει στο άρθρο για κοκκινιστά γαρδουμπάκια με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας. Η διαφορά τους με τους άλλους επιφανείς, πασχαλινούς μεζέδες της κατηγορίας εντόσθια (κυρίως το γκράντε
κοκορέτσι ή τα μινιόν κοκορετσάκια -δείτε και για τα δύο στο λινκ) είναι ότι ακολουθούν έναν μινιμαλισμό, μιας και τα συστατικά τους αποτελούν μόνον έντερα ή/και γλυκάδια. Τα συγκεκριμένα, ελαφρώς πικάντικα, λεμονάτα γαρδουμπάκια είναι η πιο φίνα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.