Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε πολύ καλά τα θράψαλα. Τα καθαρίζουμε, έχουν στη μέση ένα ψιλό, ας το χαρακτηρίσουμε ως γλοιώδη κοκκαλάκι και τα κόβουμε στη μέση. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,
τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα θράψαλα.. Τα σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πιουν τα πιουν τα νερά τους. Προσθέτουμε και το καρότο, τριμμένο, να σοταριστεί και αυτό... Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ντοματοχυμό και τις...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε πολύ καλά τα θράψαλα. Τα καθαρίζουμε, έχουν στη μέση ένα ψιλό, ας το χαρακτηρίσουμε ως γλοιώδη κοκκαλάκι και τα κόβουμε στη μέση. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,
τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα θράψαλα.. Τα σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πιουν τα πιουν τα νερά τους. Προσθέτουμε και το καρότο, τριμμένο, να σοταριστεί και αυτό... Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ντοματοχυμό και τις...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.