Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γαύρος Σαγανάκι

Written By Unknown on Σάββατο 27 Μαΐου 2017 | Μαΐου 27, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Πλένουμε καλά το γαύρο και τον βάζουμε σε ένα τηγάνι. Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, τα 2/3 ενός ποτηριού ελαιόλαδο, την πιπεριά και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις αρχίσει να τελειώνει το νερό, διαλύουμε τη μουστάρδα μέσα στο χυμό λεμόνι και τη
ρίχνουμε στο τηγάνι. Αφήνουμε να βράσουν για άλλα 5 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και τη φέτα τριμμένη. Σβήνουμε τη φωτιά, τοποθετούμε στο τηγάνι το καπάκι και τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lopis-place.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.