Από το: Sidagi.gr
Αρχικά παίρνουμε το κεφάλι και το γδέρνουμε, το αφήνουμε αρκετή ώρα μέσα σε άφθονο κρύο νερό, να ξεπλυθεί καλά. Το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό, τόσο όσο να το σκεπάσει, και, αμα πάρει βράση, ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τις ρίζες σέλινου
και μαϊντανού, τη δάφνη, αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράζει, μέχρι να βράσει εντελώς. Το βγάζουμε σε πιατέλα. Αφού βράσουμε τη μοσχαροκεφαλή, τη βγάζουμε από την κατσαρόλα, την ξεκοκαλίζουμε και κόβουμε όλα τα ψαχνά της σε πολύ μικρά κομμάτια. Καβουρδίζουμε ελαφρά σε άλλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Αρχικά παίρνουμε το κεφάλι και το γδέρνουμε, το αφήνουμε αρκετή ώρα μέσα σε άφθονο κρύο νερό, να ξεπλυθεί καλά. Το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό, τόσο όσο να το σκεπάσει, και, αμα πάρει βράση, ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τις ρίζες σέλινου
και μαϊντανού, τη δάφνη, αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράζει, μέχρι να βράσει εντελώς. Το βγάζουμε σε πιατέλα. Αφού βράσουμε τη μοσχαροκεφαλή, τη βγάζουμε από την κατσαρόλα, την ξεκοκαλίζουμε και κόβουμε όλα τα ψαχνά της σε πολύ μικρά κομμάτια. Καβουρδίζουμε ελαφρά σε άλλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.