Από το: monastiriaka.gr
Βράζουμε για 30 λεπτά τους γίγαντες και τους στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο να μαραθούν λίγο. Προσθέτουμε το λάχανο, πιπεριά, τον μαϊντανό. Το σέλινο, τον χυμό ντομάτας, τον ζωμό
λαχανικών, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 10 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά
Βράζουμε για 30 λεπτά τους γίγαντες και τους στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο να μαραθούν λίγο. Προσθέτουμε το λάχανο, πιπεριά, τον μαϊντανό. Το σέλινο, τον χυμό ντομάτας, τον ζωμό
λαχανικών, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 10 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά