Από το: Λάκης Κουταλάκης
Ένα πιάτο ξυνός τραχανάς είναι το καλύτερο μαλακτικό για το στομάχι και ένα πλήρες πρωϊνό για να αντέξουμε μια δύσκολη μέρα. Ιδανικό για μωρά και για μεγάλους. Με πολύ λίγα υλικά έχουμε το παραδοσιακότερο φαγητό. Χρειαζόμαστε! Βάζουμε μία κατσαρόλα
στην φωτιά, και ρίχνουμε μέσα το λάδι και τον πελτέ. Ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα για να διαλυθεί ο πολτός της ντομάτας και συνεχίζουμε για ένα με δύο λεπτά αφού ζεσταθεί το ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr
Ένα πιάτο ξυνός τραχανάς είναι το καλύτερο μαλακτικό για το στομάχι και ένα πλήρες πρωϊνό για να αντέξουμε μια δύσκολη μέρα. Ιδανικό για μωρά και για μεγάλους. Με πολύ λίγα υλικά έχουμε το παραδοσιακότερο φαγητό. Χρειαζόμαστε! Βάζουμε μία κατσαρόλα
στην φωτιά, και ρίχνουμε μέσα το λάδι και τον πελτέ. Ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα για να διαλυθεί ο πολτός της ντομάτας και συνεχίζουμε για ένα με δύο λεπτά αφού ζεσταθεί το ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr