Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Λιώνω το βούτυρο και το μέλι σε ένα μικρό σκεύος. Κοσκινίζω το αλεύρι, την κανέλα, το πιπέρι και το τζίντζερ σε ένα μπολ Προσθέτω το αυγό την ζάχαρη και το μείγμα μελιού-βουτύρου και ανακατεύω. Ζυμώνω μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα μου τα υλικά. Τυλίγω τη ζύμη με μια μεμβράνη και αφήνω στο ψυγείο για μισή ώρα. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγω
την ζύμη μου με πλάστη και κόβω με κουπάτ. Βάζω τα μπισκότα μου σε ταψί που έχω στρώσει λαδόκολλα και ψήνω για 12 περίπου λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 17 βαθμούς κελσίου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Λιώνω το βούτυρο και το μέλι σε ένα μικρό σκεύος. Κοσκινίζω το αλεύρι, την κανέλα, το πιπέρι και το τζίντζερ σε ένα μπολ Προσθέτω το αυγό την ζάχαρη και το μείγμα μελιού-βουτύρου και ανακατεύω. Ζυμώνω μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα μου τα υλικά. Τυλίγω τη ζύμη με μια μεμβράνη και αφήνω στο ψυγείο για μισή ώρα. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγω
την ζύμη μου με πλάστη και κόβω με κουπάτ. Βάζω τα μπισκότα μου σε ταψί που έχω στρώσει λαδόκολλα και ψήνω για 12 περίπου λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 17 βαθμούς κελσίου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.