Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ετοιμάζουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ. Πλένουμε το κρέας. Σ' ένα βαζάκι, προσθέτουμε τα υλικά της μαρινάδας. Χτυπάμε μ' ένα κουταλάκι, μέχρι να έχουμε ένα παχύρρευστο μείγμα. Μ' ένα πινέλο ή ένα πιρούνι αλείφουμε πολύ καλά όλα τα κομμάτια του χοιρινού.
Τα τοποθετούμε σ' ένα ταψάκι. Τυχόν μείγμα από τη μαρινάδα που μας περισσέψει, το αραιώνουμε με λίγο λάδι και περιχύνουμε το κρέας στο ταψί. Το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για δώδεκα ώρες... Σ' ένα ταψί κουζίνας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gandmclub.com
Ετοιμάζουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ. Πλένουμε το κρέας. Σ' ένα βαζάκι, προσθέτουμε τα υλικά της μαρινάδας. Χτυπάμε μ' ένα κουταλάκι, μέχρι να έχουμε ένα παχύρρευστο μείγμα. Μ' ένα πινέλο ή ένα πιρούνι αλείφουμε πολύ καλά όλα τα κομμάτια του χοιρινού.
Τα τοποθετούμε σ' ένα ταψάκι. Τυχόν μείγμα από τη μαρινάδα που μας περισσέψει, το αραιώνουμε με λίγο λάδι και περιχύνουμε το κρέας στο ταψί. Το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για δώδεκα ώρες... Σ' ένα ταψί κουζίνας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.