Από το: cook-the-book
Διαβάζοντας ένα παλιό τεύχος του Gourmet βρήκα μια πατατένια συνταγή που είχε τα εξής 2 ενδιαφέροντα: Πρώτον οι πατάτες ψήνονταν ολόκληρες μα χαραγμένες σε παράλληλες τομές και δεύτερον από πάνω είχαν μια τραγανή μυρωδάτη κρούστα ψωμιού. Στο τελικό
βέβαια αποτέλεσμα ήταν πολύ στεγνές και επίπεδες σε γεύση οπότε κι εγώ τις εμπλούτισα με μια σως μουστάρδας - ξινόγαλου. Απαραίτητη προϋπόθεση νοστιμιάς είναι να τις ψήσετε σκεπασμένες (γάστρα έβαλα) και βεβαίως να τις...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Διαβάζοντας ένα παλιό τεύχος του Gourmet βρήκα μια πατατένια συνταγή που είχε τα εξής 2 ενδιαφέροντα: Πρώτον οι πατάτες ψήνονταν ολόκληρες μα χαραγμένες σε παράλληλες τομές και δεύτερον από πάνω είχαν μια τραγανή μυρωδάτη κρούστα ψωμιού. Στο τελικό
βέβαια αποτέλεσμα ήταν πολύ στεγνές και επίπεδες σε γεύση οπότε κι εγώ τις εμπλούτισα με μια σως μουστάρδας - ξινόγαλου. Απαραίτητη προϋπόθεση νοστιμιάς είναι να τις ψήσετε σκεπασμένες (γάστρα έβαλα) και βεβαίως να τις...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.