Από το: cook-the-book
Κερκυραϊκή πεντανόστιμη συνταγή, για ψάρι, σε σάλτσα κοκκινοπίπερου ,συνοδεία πατάτας, η οποία, κλασσικά, μαγειρεύεται σε φέτες, μαζί με το ψάρι. Παραδοσιακά, γίνεται με σκορπίνα, η οποία θεωρείται οτι δίνει το πιο νόστιμο μπουρδέτο, αλλά εσείς χρησιμοποιείτε ό,τι
άλλο πετρόψαρο αγαπάτε (ροφός, μηλοκόπι κλπ.) Εγώ πάλι δεν αγαπώ τα ψάρια... Ντροπή μου, μα γεγονός.... Το μόνο ψάρι που μαγειρεύω είναι το φιλέτο, και αυτό χρησιμοποίησα. Επίσης διαφοροποίησα τη σάλτσα ως...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Κερκυραϊκή πεντανόστιμη συνταγή, για ψάρι, σε σάλτσα κοκκινοπίπερου ,συνοδεία πατάτας, η οποία, κλασσικά, μαγειρεύεται σε φέτες, μαζί με το ψάρι. Παραδοσιακά, γίνεται με σκορπίνα, η οποία θεωρείται οτι δίνει το πιο νόστιμο μπουρδέτο, αλλά εσείς χρησιμοποιείτε ό,τι
άλλο πετρόψαρο αγαπάτε (ροφός, μηλοκόπι κλπ.) Εγώ πάλι δεν αγαπώ τα ψάρια... Ντροπή μου, μα γεγονός.... Το μόνο ψάρι που μαγειρεύω είναι το φιλέτο, και αυτό χρησιμοποίησα. Επίσης διαφοροποίησα τη σάλτσα ως...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.