Από το: Το φαγητό της μαμάς
Μια σάλτσα εύκολη και οικονομική που μπορούμε να την κάνουμε με απλά υλικά που έχουμε πάντα! Για την εκτέλεση Σε μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά 2-3' να μαραθούν.
Ρίχνουμε τον βασιλικό, σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε για άλλα 2' να εξατμιστεί το αλκοόλ. Τότε ρίχνουμε μέσα την τριμμένη ντομάτα, την ζάχαρη, την κανέλλα, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
Μια σάλτσα εύκολη και οικονομική που μπορούμε να την κάνουμε με απλά υλικά που έχουμε πάντα! Για την εκτέλεση Σε μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά 2-3' να μαραθούν.
Ρίχνουμε τον βασιλικό, σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε για άλλα 2' να εξατμιστεί το αλκοόλ. Τότε ρίχνουμε μέσα την τριμμένη ντομάτα, την ζάχαρη, την κανέλλα, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.