Από το: Pandespani
Τα αυγά σύννεφα αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση σε πρωινό και brunch. Είναι πολύ νόστιμα, ελαφριά όπως τα βραστά, έχουν παιχνιδιάρικο όγκο και μια ιδιαίτερη υφή, πλουσιότερη των τηγανητών. Δείχνουν ελκυστικά στο πιάτο και χαριτωμένα, έτσι καθώς είναι ανέμελα
φουσκωτά σαν νεοζηλαδέζικα προβατάκια, και γίνονται πολύ εύκολα· συνδυάζονται δε υπέροχα με πρασινάδες, πολύχρωμα σαλατικά, τυριά και αλλαντικά. Μελάτα στο κέντρο και ζουμερά όπως τ’ αυγά μάτια, έχουν κι αυτά τους κρόκους τσιτωμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Τα αυγά σύννεφα αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση σε πρωινό και brunch. Είναι πολύ νόστιμα, ελαφριά όπως τα βραστά, έχουν παιχνιδιάρικο όγκο και μια ιδιαίτερη υφή, πλουσιότερη των τηγανητών. Δείχνουν ελκυστικά στο πιάτο και χαριτωμένα, έτσι καθώς είναι ανέμελα
φουσκωτά σαν νεοζηλαδέζικα προβατάκια, και γίνονται πολύ εύκολα· συνδυάζονται δε υπέροχα με πρασινάδες, πολύχρωμα σαλατικά, τυριά και αλλαντικά. Μελάτα στο κέντρο και ζουμερά όπως τ’ αυγά μάτια, έχουν κι αυτά τους κρόκους τσιτωμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.