Από το: dietstories
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και προσθέτουμε τη σκόνη σκόρδου. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι κατάλληλο και για χρήση στο φούρνου (με μεταλλική λαβή) ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά τα φιλέτα για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μεταφέρουμε το ίδιο τηγάνι με το κοτόπουλο σε προθερμασμένο φούρνο στος 200 βαθμούς μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα για περίπου 25 λεπτά. Βγάζουμε το τηγάνι από το φούρνο, αφαιρούμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε στην άκρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και προσθέτουμε τη σκόνη σκόρδου. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι κατάλληλο και για χρήση στο φούρνου (με μεταλλική λαβή) ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά τα φιλέτα για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μεταφέρουμε το ίδιο τηγάνι με το κοτόπουλο σε προθερμασμένο φούρνο στος 200 βαθμούς μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα για περίπου 25 λεπτά. Βγάζουμε το τηγάνι από το φούρνο, αφαιρούμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε στην άκρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.