Από το: dietstories
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τους σπόρους chia και το μέλι μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα μέχρι να δημιουργηθεί πουτίγκα chia. Γεμίζουμε 9-10 μικρές θήκες παγωτού μέχρι τα ¾ με το μείγμα chia και
τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα κατεψυγμένα μούρα (μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε 1-2 κουταλιές γάλα αμυγδάλου) μέχρι να πάρουμε ένα παχύρευστο μείγμα. Αφαιρούμε τις θήκες από την κατάψυξ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τους σπόρους chia και το μέλι μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα μέχρι να δημιουργηθεί πουτίγκα chia. Γεμίζουμε 9-10 μικρές θήκες παγωτού μέχρι τα ¾ με το μείγμα chia και
τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα κατεψυγμένα μούρα (μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε 1-2 κουταλιές γάλα αμυγδάλου) μέχρι να πάρουμε ένα παχύρευστο μείγμα. Αφαιρούμε τις θήκες από την κατάψυξ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.