Από το: cook-the-book
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή. Το "παλατιανοί" παραπέμπει, στ'αυτιά μου, σε σουλτάνο, άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω, προέρχεται... Κλασσικά γίνονται με 3 είδη κιμά, μοσχαρίσιο, χοιρινό και αρνίσιο. Τυλίγονται μαζί με φύλλο και φιστίκι
Αιγίνης. Στη δική μου εκδοχή περιέχουν και τυρί, ενώ παρέλειψα τον αρνίσιο κιμά. Βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες, παραλείποντας φιστίκι και τυρί, και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε για 30 λ., ή ακόμη περισσότερο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή. Το "παλατιανοί" παραπέμπει, στ'αυτιά μου, σε σουλτάνο, άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω, προέρχεται... Κλασσικά γίνονται με 3 είδη κιμά, μοσχαρίσιο, χοιρινό και αρνίσιο. Τυλίγονται μαζί με φύλλο και φιστίκι
Αιγίνης. Στη δική μου εκδοχή περιέχουν και τυρί, ενώ παρέλειψα τον αρνίσιο κιμά. Βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες, παραλείποντας φιστίκι και τυρί, και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε για 30 λ., ή ακόμη περισσότερο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.