Από το: Polina Cuisine
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, κόβουμε τις άκρες και βράζουμε για 25 λεπτά. Μόλις ετοιμαστούν, προσθέτουμε ελαιόλαδο, λεμόνι και λίγο αλάτι. Εγώ προτιμώ να τα τρίβω με ένα βουρτσάκι που έχω στην κουζίνα μου (όπως για πατάτες, το κέλυφος από τα μύδια) για να καθαριστεί καλά η επιφάνεια τους. Μπορούμε να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, κόβουμε τις άκρες και βράζουμε για 25 λεπτά. Μόλις ετοιμαστούν, προσθέτουμε ελαιόλαδο, λεμόνι και λίγο αλάτι. Εγώ προτιμώ να τα τρίβω με ένα βουρτσάκι που έχω στην κουζίνα μου (όπως για πατάτες, το κέλυφος από τα μύδια) για να καθαριστεί καλά η επιφάνεια τους. Μπορούμε να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.