Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Πολύ εμφανίσιμη και εύκολη τούρτα! Βουτυρωνουμε μια 24-26αρα φόρμα με στεφάνι. Πρώτα Στραγγίζουμε τα κεράσια και το χυμό τον κραταμε. Ανακατευουμε το Αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Χτυπαμε το βουτυρο η την μαργαρινη με 150 γραμ. ζάχαρη και 1 πακέτο ζάχαρη βανίλια μέχρι
να αφρατεψει. Ριχνουμε τα αυγά ένα-ένα. Ρίχνουμε και το αλεύρι και ανακευουμε να ενωθούν. Μοιράσουμε το μίγμα σε δυο μέρη. Ριχνουμε ενα μερος μεσα στη φορμα. Στο αλλο μερος ριχνουμε Την νουτελα, ανακατώστε Καλα. Το ρίχνουμε επάνω στο άσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Πολύ εμφανίσιμη και εύκολη τούρτα! Βουτυρωνουμε μια 24-26αρα φόρμα με στεφάνι. Πρώτα Στραγγίζουμε τα κεράσια και το χυμό τον κραταμε. Ανακατευουμε το Αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Χτυπαμε το βουτυρο η την μαργαρινη με 150 γραμ. ζάχαρη και 1 πακέτο ζάχαρη βανίλια μέχρι
να αφρατεψει. Ριχνουμε τα αυγά ένα-ένα. Ρίχνουμε και το αλεύρι και ανακευουμε να ενωθούν. Μοιράσουμε το μίγμα σε δυο μέρη. Ριχνουμε ενα μερος μεσα στη φορμα. Στο αλλο μερος ριχνουμε Την νουτελα, ανακατώστε Καλα. Το ρίχνουμε επάνω στο άσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.