Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Από τα πιο ωραία γλυκάκια, που γίνονται πολύ εύκολα, γρήγορα, κι έχουν φοβερή γεύση και καταπληκτικό άρωμα.
Ιδανικά για κέρασμα (και στον εαυτό μας) ή για να διακοσμήσουμε τούρτες, κέικ, ή όποιο άλλο γλυκό θέλουμε. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε! Πλένουμε τα πορτοκάλια και
τα βάζουμε σ᾿ ένα μπολ με νερό, να ξεπικρίσουν. Τα κόβουμε σε ισόπαχες φέτες και αφαιρούμε κουκούτσια και χοντρές ίνες. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τ᾿ αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά, για 10' (απ᾿ την ώρα που θα πάρουν βράση) ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: "http://faghta-giagias.blogspot.com"
Από τα πιο ωραία γλυκάκια, που γίνονται πολύ εύκολα, γρήγορα, κι έχουν φοβερή γεύση και καταπληκτικό άρωμα.
Ιδανικά για κέρασμα (και στον εαυτό μας) ή για να διακοσμήσουμε τούρτες, κέικ, ή όποιο άλλο γλυκό θέλουμε. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε! Πλένουμε τα πορτοκάλια και
τα βάζουμε σ᾿ ένα μπολ με νερό, να ξεπικρίσουν. Τα κόβουμε σε ισόπαχες φέτες και αφαιρούμε κουκούτσια και χοντρές ίνες. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τ᾿ αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά, για 10' (απ᾿ την ώρα που θα πάρουν βράση) ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: "http://faghta-giagias.blogspot.com"