Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις αλατοπιπερώνουμε. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα και καρότα. Τα κόβουμε σε μέτρια προς μεγάλα μακρόστενα κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει...
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα για να τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε και το σκόρδο ψιλοκομμένο για σοτάρισμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις αλατοπιπερώνουμε. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα και καρότα. Τα κόβουμε σε μέτρια προς μεγάλα μακρόστενα κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει...
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα για να τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε και το σκόρδο ψιλοκομμένο για σοτάρισμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com