Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , , » Ντομάτες με αυγά και φέτα (στραπατσάδα, καγιανάς)

Ντομάτες με αυγά και φέτα (στραπατσάδα, καγιανάς)

Written By Unknown on Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 | Νοεμβρίου 25, 2015

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το:  Τα φαγητά της γιαγιάς
Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε. Όπως και να το λέμε, αν έχουμε καλές και ώριμες ντομάτες, φρέσκα αυγά και καλή, χωριάτικη φέτα, η απόλαυση είναι ίδια.
Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την πιπεριά, το σκόρδο, το λάδι και αλατοπιπερώνουμε. (Προσεκτικά με το αλάτι, λόγω τυριών). Ανακατεύου...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com



SHARE

About Unknown