Από το: Τante Kiki
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr
Καλή σας μέρα! Καλό μήνα! Μάρτιος!! Υπομονή, η άνοιξη κοντοζυγώνει αλλά εγώ θα σας πάω λίγο πίσω... σε εικόνες χειμωνιάτικες με χιόνι,
τζάκι και ξερά φρούτα! Συνήθως, αυτά πάνε μαζί... χέρι χέρι. Ο νους μου
τρέχει σ' ένα χωριό, εκεί ψηλά στο βουνό, αποκλεισμένο από το χιόνι, με
το κελάρι του γεμάτο προμήθειες, τραχανά, σπιτικά ζυμαρικά, αλεύρι αλλά
και φρούτα. Ξερά φρούτα
που η υγρασία τα έχει εγκαταλείψει προ πολλού με την αρχαιότερη γνωστή μέθοδο να ...λιάζονται στον ήλιο τεμπέλικα, για πολλές μέρες κι έχουν αποκτήσει μια υπέροχη γλύκα και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό. Τα ξερά φρούτα έχουν την δική τους αξία, γευστική και διατροφική. Είναι παντός καιρού και πιάτου...
που η υγρασία τα έχει εγκαταλείψει προ πολλού με την αρχαιότερη γνωστή μέθοδο να ...λιάζονται στον ήλιο τεμπέλικα, για πολλές μέρες κι έχουν αποκτήσει μια υπέροχη γλύκα και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό. Τα ξερά φρούτα έχουν την δική τους αξία, γευστική και διατροφική. Είναι παντός καιρού και πιάτου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr