Από το: Γαστρονόμος
Μια υπέροχη συνταγή για καθημερινό ψωμί. Λαδόψωμο μπορούμε να φτιάξουμε με οποιοδήποτε ζυμάρι. Αυτό που το ξεχωρίζει από τα άλλα ψωμιά είναι η χρήση φόρμας για την παρασκευή του και το ελαιόλαδο που βάζουμε στη φόρμα και δημιουργεί μια κρούστα προστασίας γύρω
από το ψωμί, δίνοντάς του έτσι περισσότερες μέρες «ζωής», αλλά και ιδιαίτερη γεύση. Ιδανικό για σάντουιτς και τοστ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Μια υπέροχη συνταγή για καθημερινό ψωμί. Λαδόψωμο μπορούμε να φτιάξουμε με οποιοδήποτε ζυμάρι. Αυτό που το ξεχωρίζει από τα άλλα ψωμιά είναι η χρήση φόρμας για την παρασκευή του και το ελαιόλαδο που βάζουμε στη φόρμα και δημιουργεί μια κρούστα προστασίας γύρω
από το ψωμί, δίνοντάς του έτσι περισσότερες μέρες «ζωής», αλλά και ιδιαίτερη γεύση. Ιδανικό για σάντουιτς και τοστ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr