Από το: Γεύσεις Ινδίας
Το πικάντικο σιρόπι παίρνει λεμονάτο άρωμα από τη Λουΐζα και μπορεί να ετοιμαστεί από την προηγουμένη και να διατηρηθεί στο ψυγείο. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και φέρνουμε σε βρασμό. Όταν δέσει το σιρόπι, έπειτα από 15-20 λεπτά, αποσύρουμε από τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, αφήνουμε να κρυώσει και το σουρώνουμε. Βάζουμε τα
κομμένα φρούτα στο μπολ και τα περιχύνουμε με το σιρόπι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
Το πικάντικο σιρόπι παίρνει λεμονάτο άρωμα από τη Λουΐζα και μπορεί να ετοιμαστεί από την προηγουμένη και να διατηρηθεί στο ψυγείο. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και φέρνουμε σε βρασμό. Όταν δέσει το σιρόπι, έπειτα από 15-20 λεπτά, αποσύρουμε από τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, αφήνουμε να κρυώσει και το σουρώνουμε. Βάζουμε τα
κομμένα φρούτα στο μπολ και τα περιχύνουμε με το σιρόπι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr