Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο και σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι για 2'-3'. Προσθέτουμε το σέλερι και συνεχίζουμε 2' ακόμη. Ρίχνουμε το λάχανο, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 12'-15΄,
μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει. Εν τω μεταξύ, βάζουμε τη ντομάτα να βράσει με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι για 10' σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο λάχανο, ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε το αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο και σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι για 2'-3'. Προσθέτουμε το σέλερι και συνεχίζουμε 2' ακόμη. Ρίχνουμε το λάχανο, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 12'-15΄,
μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει. Εν τω μεταξύ, βάζουμε τη ντομάτα να βράσει με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι για 10' σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο λάχανο, ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε το αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/