Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταπόδι στο φούρνο με πατάτες

Written By Unknown on Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 04, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γαστρονόμος
Αν και φουρνιστό το χταπόδι, το μαγείρεμα ξεκινά από την κατσαρόλα, για να βγάλει σε εύλογο διάστημα τα υγρά του. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με τις δάφνες και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, χωρίς να
προσθέσουμε καθόλου υγρά - το χταπόδι θα αρχίσει να βγάζει τα δικά του. Μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου άλλα 20 λεπτά, μέχρι το χταπόδι να βγάλει όλα τα υγρά του. Σβήνουμε τη φωτιά, βγάζουμε το χταπόδι με μια πιρούνα σε ένα ξύλ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr


SHARE

About Unknown