Από το: Γαστρονόμος
Αν και φουρνιστό το χταπόδι, το μαγείρεμα ξεκινά από την κατσαρόλα, για να βγάλει σε εύλογο διάστημα τα υγρά του. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με τις δάφνες και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, χωρίς να
προσθέσουμε καθόλου υγρά - το χταπόδι θα αρχίσει να βγάζει τα δικά του. Μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου άλλα 20 λεπτά, μέχρι το χταπόδι να βγάλει όλα τα υγρά του. Σβήνουμε τη φωτιά, βγάζουμε το χταπόδι με μια πιρούνα σε ένα ξύλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Αν και φουρνιστό το χταπόδι, το μαγείρεμα ξεκινά από την κατσαρόλα, για να βγάλει σε εύλογο διάστημα τα υγρά του. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με τις δάφνες και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, χωρίς να
προσθέσουμε καθόλου υγρά - το χταπόδι θα αρχίσει να βγάζει τα δικά του. Μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου άλλα 20 λεπτά, μέχρι το χταπόδι να βγάλει όλα τα υγρά του. Σβήνουμε τη φωτιά, βγάζουμε το χταπόδι με μια πιρούνα σε ένα ξύλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr