Από το: netlife.gr
Ιδιαίτερο γλύκισμα που μπορείτε να συνοδεύσετε με παγωτό.
Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε το κανταΐφι αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια, την ζάχαρη, το βούτυρο, την κανέλα και την καρυδόψυχα. Τα σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να
πάρει χρώμα το κανταίφι (περίπου 20 λεπτά). Για την κρέμα βάζουμε το γάλα να βράσει, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr
Ιδιαίτερο γλύκισμα που μπορείτε να συνοδεύσετε με παγωτό.
Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε το κανταΐφι αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια, την ζάχαρη, το βούτυρο, την κανέλα και την καρυδόψυχα. Τα σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να
πάρει χρώμα το κανταίφι (περίπου 20 λεπτά). Για την κρέμα βάζουμε το γάλα να βράσει, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr