Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Ένα υγιεινό ψωμάκι για το πρωινό μας! Το χαρουπάλευρο για πολλά χρόνια είχε ξεχαστεί και είχε φύγει από την κουζίνα μας και τη διατροφή μας. Τελευταία όμως έχει επανέλθει δυναμικά. Λίγο η επιστροφή στις ρίζες, λίγο η αναζήτηση υγιεινότερων επιλογών στη διατροφή μας, λίγο η χρήση
του από διάσημους σεφ, το υλικό αυτό ξαναμπήκε στη ζωή μας και στο τραπέζι μας. Όπως έχω ξαναγράψει, ενώ το χαρουπόμελο –ή πετιμέζι χαρουπιού όπως λέγεται σωστότερα (την εύστοχη επισήμανση την έκανε η Λίλα στο σχετικό post όπου έγινε ολ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Ένα υγιεινό ψωμάκι για το πρωινό μας! Το χαρουπάλευρο για πολλά χρόνια είχε ξεχαστεί και είχε φύγει από την κουζίνα μας και τη διατροφή μας. Τελευταία όμως έχει επανέλθει δυναμικά. Λίγο η επιστροφή στις ρίζες, λίγο η αναζήτηση υγιεινότερων επιλογών στη διατροφή μας, λίγο η χρήση
του από διάσημους σεφ, το υλικό αυτό ξαναμπήκε στη ζωή μας και στο τραπέζι μας. Όπως έχω ξαναγράψει, ενώ το χαρουπόμελο –ή πετιμέζι χαρουπιού όπως λέγεται σωστότερα (την εύστοχη επισήμανση την έκανε η Λίλα στο σχετικό post όπου έγινε ολ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.