Από το: Betty's cuisine
Εξαιρετική σε γεύση και εμφάνιση, με καλής ποιότητας πικάντικη φέτα και ανθότυρο, ξεχειλίζει άρωμα και νοστιμιά! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις στους 180ο ή στον αέρα στους 170ο. Λιώνουμε με το πιρούνι την φέτα και το ανθότυρο και τα ανακατεύουμε με την
ρίγανη και το πιπέρι. Λαδώνουμε καλά ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψί. Στρώνουμε τα 3 πρώτα φύλλα, λαδώνοντας ενδιάμεσα. Απλώνουμε λίγη γέμιση, στρώνουμε επάνω ένα φύλλο ελαφρά τσαλακωμένο, το λαδώνουμε, απλώνουμε λίγη γέμιση ακόμα και επ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Εξαιρετική σε γεύση και εμφάνιση, με καλής ποιότητας πικάντικη φέτα και ανθότυρο, ξεχειλίζει άρωμα και νοστιμιά! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις στους 180ο ή στον αέρα στους 170ο. Λιώνουμε με το πιρούνι την φέτα και το ανθότυρο και τα ανακατεύουμε με την
ρίγανη και το πιπέρι. Λαδώνουμε καλά ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψί. Στρώνουμε τα 3 πρώτα φύλλα, λαδώνοντας ενδιάμεσα. Απλώνουμε λίγη γέμιση, στρώνουμε επάνω ένα φύλλο ελαφρά τσαλακωμένο, το λαδώνουμε, απλώνουμε λίγη γέμιση ακόμα και επ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.