Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ορτύκια καραμελωμένα

Written By Unknown on Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 | Μαΐου 29, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Πλένουμε πολύ καλά τα ορτύκια, τα αλατίζουμε και τα σοτάρουμε με το βούτυρο να πάρουν χρώμα για 30 λεπτά (μέχρι να ψηθούν, βεβαιωθείται οτι ψήθηκαν!!) περίπου σε δυνατή φωτιά την οποία την χαμηλώνουμε μετά από 3 λεπτά. Παίρνουμε τα ορτύκια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη. Στο τηγάνι ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, το θυμάρι, το
πιπέρι. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά και όταν καραμελώσει η σάλτσα περιχύνουμε τα ορτύκια και είναι έτοιμα...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.