Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Πλένουμε πολύ καλά τα ορτύκια, τα αλατίζουμε και τα σοτάρουμε με το βούτυρο να πάρουν χρώμα για 30 λεπτά (μέχρι να ψηθούν, βεβαιωθείται οτι ψήθηκαν!!) περίπου σε δυνατή φωτιά την οποία την χαμηλώνουμε μετά από 3 λεπτά. Παίρνουμε τα ορτύκια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη. Στο τηγάνι ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, το θυμάρι, το
πιπέρι. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά και όταν καραμελώσει η σάλτσα περιχύνουμε τα ορτύκια και είναι έτοιμα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
Πλένουμε πολύ καλά τα ορτύκια, τα αλατίζουμε και τα σοτάρουμε με το βούτυρο να πάρουν χρώμα για 30 λεπτά (μέχρι να ψηθούν, βεβαιωθείται οτι ψήθηκαν!!) περίπου σε δυνατή φωτιά την οποία την χαμηλώνουμε μετά από 3 λεπτά. Παίρνουμε τα ορτύκια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη. Στο τηγάνι ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, το θυμάρι, το
πιπέρι. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά και όταν καραμελώσει η σάλτσα περιχύνουμε τα ορτύκια και είναι έτοιμα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.