Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες ή τις τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη, πετώντας τη φλούδα. Χτυπάμε χωριστά τα αβγά ομελέτα, με αλάτι, πιπέρι και το δυόσμο. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε ελαφρά τα λουκάνικα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια. Τα βγάζουμε,
προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε τις ντομάτες με λίγο αλάτι. Τις αφήνουμε να πιουν το νερό τους, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά για 4-5 λεπτά περίπου. Τότε ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε μαλακά με σπάτουλα, μέχρι να α...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες ή τις τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη, πετώντας τη φλούδα. Χτυπάμε χωριστά τα αβγά ομελέτα, με αλάτι, πιπέρι και το δυόσμο. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε ελαφρά τα λουκάνικα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια. Τα βγάζουμε,
προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε τις ντομάτες με λίγο αλάτι. Τις αφήνουμε να πιουν το νερό τους, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά για 4-5 λεπτά περίπου. Τότε ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε μαλακά με σπάτουλα, μέχρι να α...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami