Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Καγιανάς με λουκάνικα

Written By Unknown on Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 12, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες ή τις τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη, πετώντας τη φλούδα. Χτυπάμε χωριστά τα αβγά ομελέτα, με αλάτι, πιπέρι και το δυόσμο. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε ελαφρά τα λουκάνικα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια. Τα βγάζουμε,

προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε τις ντομάτες με λίγο αλάτι. Τις αφήνουμε να πιουν το νερό τους, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά για 4-5 λεπτά περίπου. Τότε ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε μαλακά με σπάτουλα, μέχρι να α...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami


SHARE

About Unknown